Foci hírek, átigazolási hírek, Európa Liga, BL, VB, EB
Foci-live tv

  A Barca ennyi pénzért sem tudja megszerezni kiszemeltjét?

  A Liverpool labdarúgócsapata visszautasította a Barcelona újabb, százmillió eurós (30,5 milliárd forintos) ajánlatát Philippe Coutinhóért – brit és spanyol sajtóhírek szerint.

  A katalán klub először 80 millió eurót ajánlott a 25 éves játékosért a Liverpoolnak, majd az angolok visszautasítását követően 85+15 millió euróra emelte az összeget. A Liverpool azonban erre is nemet mondott, Jürgen Klopp vezetőedző szerint a csapat meghatározó játékosát nem adják el.

  Sajtóhírek szerint a Barcelona Coutinhóval vagy a dortmundi Ousmane Dembelével akarja pótolni Neymart, aki múlt csütörtökön világcsúcsot jelentő 222 millió euróért került a PSG-hez.

  A Liverpool 2013-ban kilencmillió euróért vette meg az Internazionalétól Coutinhót, akivel az angolok tavaly új szerződést kötöttek. A brazil középpályás jelenlegi kontraktusa 2022 nyaráig érvényes.

  Erről a játékosról biztosan lecsúszik az MU

  Kedd este a Manchester United a Real Madriddal csapott össze, az UEFA-szuperkupát a királyiak nyerték meg, mivel 2-1-re legyőzték az angol együttest.A találkozó után José Mourinhót arról kérdezték, mekkora esélyt lát Gareth Bale megszerzésére."Egyszerű a...

  Tovább olvasom a cikket
  hird